Welkom in ons gastenboek
(:: Home ::)

Click here to sign the guestbook
1
November 22, 2018 - 09:19 AM
Jeanne & Mart
info@ulend.nl http://www.ulend.nl

  Het campingseizoen is weer voorbij en we kijken terug op een hele leuke zomer!
Er waren veel zonuren dit jaar en we hopen dat iedereen genoten heeft.
Voor nu hebben we het gastenboek dicht gezet om de dagelijkse hoeveelheid spam te stoppen.
Delete entry # 1
2
July 27, 2018 - 09:23 PM
Toine en Sissy
sissyentoine@tele2.nl

  Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad de afgelopen weken bij Jeanne en Mart. Gastvrije mensen, ontvangst mey koffie en 'n Kessels koekje, mooie grote plaatsen, schoon sanitair. Elke avond komen Mart en Jeanne even het veld over om een praatje te maken met hun gasten en tips te geven over de omgeving. Op vrijdagavond lekker eten met hen samen en de overige gasten. Kortom een topvakantie. We komen zeker nog een keertje terug om de wandelingen te doen waar het nu veel te warm voor was.
Het was top......Toine, Sissy en Broes
Delete entry # 2
3
December 31, 2017 - 12:12 PM
Wim en Margriet Jansen
waj1153@gmail.com

  Een wat verlate reactie: In augustus hebben we vijf dagen op deze camping gestaan. Een mooie, ruime camping, met goed sanitair. De eigenaars zijn belangstellend en bijzonder gastvrij.
In de omgeving zijn mooie fietstochten te maken.
Delete entry # 3
4
June 28, 2017 - 11:02 PM
H. Spit
hfspit@home.nl

  We hebben twee weken met veel plezier (en mooi weer) op jullie camping gestaan. De vriendelijke ontvangst, de mooie ruime plaatsen op het verzorgde grasveld, het schone sanitair,het leuke terrasje, de uitstekende (gratis) wifi, de rust, de mooie (fiets)omgeving, dit alles heeft bijgedragen aan een fijn verblijf en we kunnen jullie camping van harte aanbevelen en natuurlijk hopen we nog eens terug te komen.
Delete entry # 4
5
June 28, 2017 - 09:26 PM
Toon en jeanne machielsen
toon.machielsen@gmail.com

  We zouden en weekje camperen maar dat werden er twee hele mooie camping met grote plaatsen en hele fijne eigenaars.Math komt iedere avond ff vragen hoe de dag is geweest en of alles naar wens is. Het toiletgebouw is ontzettend proper en vooral de gehandicapten douce is bijzonder schoon daar waren we bijzonder blij om ook de jongste dochter Emma is het zonnestraaltje op de camping. Math en Jeanne mag ik jullie hartelijk bedanken voor de zeer fijne dagen en we komen beslist terug. Toon en Jeanne machielsen uit Oudenbosch.
Delete entry # 5
6
September 15, 2016 - 09:43 PM
Paul
paul.sanders@peelenmaas.nl

  Hoi Jeanne en Mart, hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst vandaag. Mooi om te zien hoe jullie met passie en inzet er een succes van maken.


Paul Sanders
Wethouder
Gemeente Peel en Maas
Delete entry # 6
7
August 04, 2016 - 03:47 PM
dirk en corrie
dirkjanonink@hetnet.nl

  wij hebben een prachtige week gehad op een prima camping met leuke campingeigenaren in de mooie omgeving van kessel, zeker een aanrader.
Delete entry # 7
8
July 31, 2016 - 03:24 PM
Smit
http://turbo-agent.com

  van 7 juni tot 14 juni hebben wij met veel plezier bij jullie gekampeerd. Ruime plaatsen en goed sanitair. Leuke contacten, ook met Mart en Jeanne.
Mooie omgeving om te fietsen.
Delete entry # 8
9
July 28, 2016 - 08:37 AM
Cathy & Jos

  Wij zijn er al twee maal naar toe geweest en telkens was het er prima. De eigenaars en kinderen zijn heel vriendelijk en zullen elke vraag proberen op te lossen. Het is wel een rustige camping en dat spreekt ons wel aan . Wij komen zeker nog eens terug bij gelegenheid.
Groetjes uit Lommel en tot ziens.

Cathy & Jos
Delete entry # 9
10
July 26, 2016 - 05:41 PM
Jeanne & Mart
info@ulend.nl http://www.ulend.nl

  Onze excuses. Normaal gesproken zetten we het gastenboek in de winter dicht om de helaas dagelijkse hoeveelheid reclame voor dingen waarmee wij niet geassocieerd willen worden te stoppen. Nu waren we het vergeten open te zetten... Dank aan Cathy en Jos, anders was het nog dicht geweest.
Delete entry # 10
[Top] Page # 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [Bottom]

PHP Guestbook · Web Directory