Welkom in ons gastenboek
(:: Home ::)

Click here to sign the guestbook
1
December 31, 2017 - 12:12 PM
Wim en Margriet Jansen
waj1153@gmail.com

  Een wat verlate reactie: In augustus hebben we vijf dagen op deze camping gestaan. Een mooie, ruime camping, met goed sanitair. De eigenaars zijn belangstellend en bijzonder gastvrij.
In de omgeving zijn mooie fietstochten te maken.
Delete entry # 1
2
June 28, 2017 - 11:02 PM
H. Spit
hfspit@home.nl

  We hebben twee weken met veel plezier (en mooi weer) op jullie camping gestaan. De vriendelijke ontvangst, de mooie ruime plaatsen op het verzorgde grasveld, het schone sanitair,het leuke terrasje, de uitstekende (gratis) wifi, de rust, de mooie (fiets)omgeving, dit alles heeft bijgedragen aan een fijn verblijf en we kunnen jullie camping van harte aanbevelen en natuurlijk hopen we nog eens terug te komen.
Delete entry # 2
3
June 28, 2017 - 09:26 PM
Toon en jeanne machielsen
toon.machielsen@gmail.com

  We zouden en weekje camperen maar dat werden er twee hele mooie camping met grote plaatsen en hele fijne eigenaars.Math komt iedere avond ff vragen hoe de dag is geweest en of alles naar wens is. Het toiletgebouw is ontzettend proper en vooral de gehandicapten douce is bijzonder schoon daar waren we bijzonder blij om ook de jongste dochter Emma is het zonnestraaltje op de camping. Math en Jeanne mag ik jullie hartelijk bedanken voor de zeer fijne dagen en we komen beslist terug. Toon en Jeanne machielsen uit Oudenbosch.
Delete entry # 3
4
September 15, 2016 - 09:43 PM
Paul
paul.sanders@peelenmaas.nl

  Hoi Jeanne en Mart, hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst vandaag. Mooi om te zien hoe jullie met passie en inzet er een succes van maken.


Paul Sanders
Wethouder
Gemeente Peel en Maas
Delete entry # 4
5
August 04, 2016 - 03:47 PM
dirk en corrie
dirkjanonink@hetnet.nl

  wij hebben een prachtige week gehad op een prima camping met leuke campingeigenaren in de mooie omgeving van kessel, zeker een aanrader.
Delete entry # 5
6
July 31, 2016 - 03:24 PM
Smit
http://turbo-agent.com

  van 7 juni tot 14 juni hebben wij met veel plezier bij jullie gekampeerd. Ruime plaatsen en goed sanitair. Leuke contacten, ook met Mart en Jeanne.
Mooie omgeving om te fietsen.
Delete entry # 6
7
July 28, 2016 - 08:37 AM
Cathy & Jos

  Wij zijn er al twee maal naar toe geweest en telkens was het er prima. De eigenaars en kinderen zijn heel vriendelijk en zullen elke vraag proberen op te lossen. Het is wel een rustige camping en dat spreekt ons wel aan . Wij komen zeker nog eens terug bij gelegenheid.
Groetjes uit Lommel en tot ziens.

Cathy & Jos
Delete entry # 7
8
July 26, 2016 - 05:41 PM
Jeanne & Mart
info@ulend.nl http://www.ulend.nl

  Onze excuses. Normaal gesproken zetten we het gastenboek in de winter dicht om de helaas dagelijkse hoeveelheid reclame voor dingen waarmee wij niet geassocieerd willen worden te stoppen. Nu waren we het vergeten open te zetten... Dank aan Cathy en Jos, anders was het nog dicht geweest.
Delete entry # 8
9
October 28, 2015 - 10:52 AM
Mijnie en Ben de Klerk
wbdeklerk@hetnet.nl

  Op de site van Limburg kwamen we de link tegen en bekeken met als gevolg dat we op 19 oktober er naar toe zijn gegaan en na een zeer aangenaam verblijf op 26 oktober weer naar huis.
Lekker lopen naar Kessel mooi plekje aan de Maas en andere uitstapjes. Prachtig dat we werden ontvangen met koffie maar ook de regelmatige kontakten door bezoek aan onze camper met de vraag of alles naar wens was en wat hebben jullie gedaan. Alles helemaal goed met de afwasplaats, lekker overdekt en sanitair met vloerverwarming
Delete entry # 9
10
August 22, 2015 - 08:21 PM
Marijke en Gert de Mol
molletje4@gmail.com

  We gingen voor een klein weekje wat uiteindelijk 2 volle weken werd. Een rustige boerencamping, mooi gelegen in de natuur. Vriendelijk ontvangst met kopje koffie en uitleg. Mooi veld, ruime plaatsen, net sanitair, goede Wi-Fi en elektra. Je kan prachtige fietstochten en wandelingen vanaf de camping maken. Elke avond komt één de eigenaren een persoonlijk rondje maken, als je vragen hebt kan je altijd ze terecht. Als je van rust en ruimte houd is deze camping zeker een aanrader!
Jeanne en Mart bedankt voor de fijne 2 weken op jullie camping!
Delete entry # 10
[Top] Page # 1  2  3  4  5  6  7  8  9  [Bottom]

PHP Guestbook · Web Directory