Fietsen in Noord/Midden Limburg                                                                         [Afbeelding bedrijfslogo]

 

[In aanbouw]

Start
Omhoog
Camping
Verhuur
Tarieven
Foto's & Video's
Wie zijn we?
Ons adres
Gastenboek
Interessante sites

Kessel ligt zo ongeveer op de grens van Noord - en Midden Limburg. Dat betekend dat de gasten van Boerderijcamping De Ulend zich in een uniek gebied bevinden. Nergens ter wereld is zo een afwisseling van natuur en agricultuur te vinden! VariŽrend van bossen, water, heide, weien en velden met de meest uiteenlopende producten, van asperges, aardappelen, suikerbieten tot maÔs.

Langs de Maas naar Kessel

We bieden u kosteloos meer dan 20 fietsroutes vanaf de camping oplopend van 30 tot 60 kilometer met ieder zijn eigen thema. Op een enkele route of deel van route na, zijn alle routes gebaseerd op knooppunten. Dat is dus ontzettend gemakkelijk.

Vanzelfsprekend zijn er eindeloze mogelijkheden om buiten die fietsroutes ontzettend mooie plekjes te zien en er van te genieten!

Langs de Maas naar Kessel

Langs de Maas naar Kessel

Ook de mountainbikers kunnen hun hart ophalen. Er zijn dan wel geen officieel uitgezette mountainbikeroutes, maar we hebben er wel! Kijk maar eens naar de filmpjes hier; hier; hier en hier.

 

Copyright © 2016 Boerderijcamping De Ulend. Alle rechten voorbehouden.
We verheugen ons er op u als gast te ontvangen op onze camping